Διακοπές στο Πακιστάν

Διακοπές στο Πακιστάν

Διακοπές στο Πακιστάν

Οι διακοπές στο Πακιστάν είναι ένα μυστηριώδες ταξίδι στο χρόνο. Ανυπότακτες φυλές, ζεστή φιλοξενία, υπέροχα ιστορικά μνημεία, δαιδαλώδη παζάρια, τοπία που δε χωρά η φαντασία. Στο Πακιστάν, θα βρεθείς σε ένα ζωντανό μουσείο.

Οι διακοπές στο Πακιστάν είναι ιδανικές για σένα που θες να ζήσεις την περιπέτεια ή ψάχνεις επίμονα το ιστορικό παρελθόν. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι εξερεύνησης στην πιο απρόβλεπτη χώρα!

Taza Spider

Αεροπορικά Εισιτήρια & Ξενοδοχεία

Ψάχνουμε σε χιλιάδες προορισμούς για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδόχεία για να σου προσφέρουμε τις φθινοτερες τιμές

Ισλαμαμπάντ, η στρατηγική πρωτεύουσα

Το Ισλαμαμπάντ είναι η νέα πρωτεύουσα του Πακιστάν, που επιλέγει λόγω της προσβάσιμης θέσης της. Η πόλη σχεδιάστηκε από τον Έλληνα αρχιτέκτονα Απόστολο Δοξιάδη. Με το που φτάσεις θα καταλάβεις, πως το Ισλαμαμπάντ έχει απολιθωθεί στη δεκαετία του 1960.

Διέσχισε τις πελώριους λεωφόρους και επισκέψου το Εθνικό Μουσείο. Συνέχισε με μία επίσκεψη στο περίφημο Shah Faisal Mosque, ένα από τις μεγαλύτερους τεμένους στην Ασία. Το εντυπωσιακό σύγχρονο design του, που παραπέμπει σε τέντα βεδουίνου, έρχεται σε αντίθεση με τα ισλαμικά καθιερωμένα. Μη ξεχάσεις τους εκπληκτικούς λόφους Margalla στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Εδώ θα βρεις μία πραγματική όαση από καταπράσινα βουνά, καταρράκτες, φαράγγια. Ιδανική για hiking..

To Shah Faisal Mosque!

Shah Faisal Mosque

Λαχώρη, το κέντρο πολιτισμού

Η αρχοντική πόλη με το γοητευτικό παρελθόν.. Γνώρισε τη μεγαλύτερή της ανάπτυξη τον 16 αιώνα στη δυναστεία των Μογγόλων κατά την οποία οι απόγονοι του Τζένγκις Χαν σάρωσαν την περιοχή.

Σήμερα, η Λαχώρη διατηρεί άθικτο τον αυθεντικό της χαρακτήρα της. Διακρίνεται για τους πολιτιστικούς θησαυρούς της, τις φυσικές ομορφιές, τα ινδομογγολικά μαυσωλεία, τα πελώρια τείχη ύψους 9 μέτρων.. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το «Κάστρο της Λαχώρης», οι κήποι Σαλιμάρ, τo παλάτι με τους καθρέπτες. Η πολύβουη παραδοσιακή αγορά Anarkali υπόσχεται να σε μαγεύσει! Φεύγοντας επιβιβάσου στο θρυλικό τρίκυκλο tok-tok..

Lahore

Καράτσι, η πακιστανική μεγαλούπολη

Το Καράτσι δεν κοιμάται ποτέ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Πακιστάν, με κατοίκους από όλο τον κόσμο. Στο Καράτσι θα ζήσεις μία γεμάτη παλμό νυχτερινή ζωή με δυναμική μουσική σκηνή. Τις πρωινές ώρες επέλεξε ανάμεσα σε βόλτα με καμήλες στη ζεστή άμμο, χαλάρωση στη παραλία Clifton ή μία επίσκεψη στην υπαίθρια αγορά τροφίμων στη γέφυρα Port Grand!

Lahore Streets
Σιαλκότ, το βιομηχανικό κέντρο

Στο παρελθόν, υπήρξε το ανατολικότερο φυλάκιο της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έκτοτε εξελίχθηκε σε σπουδαίο βιομηχανικό κέντρο με εμπορεύματα από προϊόντα αθλητικής ένδυσης και κεραμικά μέχρι χειρουργικά εργαλεία. Τα highlights; Το Chowk Allama Iqbal με τα εμπορικά καταστήματα, ο Πύργος με το Ρολόι στο παζάρι Saddar, το Marala Headworks! Ένα εκπληκτικό έργο υδρομηχανικής που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο άγριας ζωής. Μην το χάσεις!

Διακοπές στο μεθυστικό Πακιστάν, εδώ που συναντάς την ιστορία σε κάθε σου γωνιά.

Taza Travel Advisors

Συμπλήρωσε την Φόρμα και ένας από τους Ταξιδιωτικούς μας Συμβούλους θα επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες!