Διακοπές στην Πίζα

Διακοπές στην Πίζα

Διακοπές στην Πίζα

Πάμε διακοπές στην Πίζα! Ιταλική φινέτσα, απογευματινές βόλτες στο ποτάμι, κρυφτό στα γραφικά σοκάκια, μαγευτικά κτήρια, μακαρονολατρεία και δροσιστικά gelato!

Πύργος της Πίζας

Το διασημότερο αξιοθέατο της πόλης, το καμπαναριό του ναού, δημιουργεί εντυπώσεις για την περίεργη κλίση του. Με ύψος 55 μέτρων και κέντρο βάρους κάτω από τη γη, σου υπόσχομαι πως θα εντυπωσιαστείς και εσύ! Γνώριζες, πως έπειτα από εργασίες αναστήλωσης ο Πύργος κατέληξε να γέρνει ακόμη περισσότερο;

Σου προτείνω να ανέβεις τα 300 σκαλιά του πύργου, και να απολαύσεις την Πίζα από ψηλά!

Pisa Italy - Taza

Πίζα, η κεκλιμένη αρχόντισσα της Τοσκάνης!

Γνωστή για τον επικλινές πύργο που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία Piazza Dei Miracoli. Γεμάτη ζωντάνια, καθώς κατακλύζεται από φοιτητές, η Πίζα θα σε συνεπάρει με την αρχιτεκτονική της, τα πανέμορφα σοκάκια της και τις εκπληκτικές της Τοσκάνικες γεύσεις. Διακοπές στην Πίζα, ιδανικές για όσους επιθυμούν μία ήρεμη εξόρμηση με πολύ περπάτημα και φόντο τον ιταλικό μεσαίωνα!

Weekend Flights

Διακοπές Στην Ευρώπη

Ταξίδεψε με το Weekend Flight! Το Taza Spider κάθε εβδομάδα μας προτείνει έναν προορισμό στην Ευρώπη! 

Καθεδρικός Ναός

Το μέγεθος και η αρχιτεκτονική του θα σε μαγέψουν. Πριν 10 κιόλας αιώνες, στο εξωτερικό του ναού εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η τεχνική της τοποθέτησης εναλλασσόμενων ράβδων γκρίζου και λευκού μαρμάρου, μία μέθοδος που αντιγράφηκε σε πολλά παγκόσμια μνημεία. Στο εσωτερικό του, θα βρεις αγάλματα, μοναδικούς πίνακες και τη λάμπα του Γαλιλαίου!!

Cathedral Pisa Italy

Βόλτα στον Βοτανικό κήπο

Χαλάρωσε στο βοτανικό κήπο, έναν παραδεισένιο χώρο στην καρδιά της Πίζας! Εκεί θα δεις νούφαρα, φοινικίδεντρα και αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις μία υπαίθρια θεατρική παράσταση!

Κοιμητήριο

Το κοιμητήριο των επιφανών προσώπων της πόλης, από αυτοκράτορες και πολιτικούς μέχρι συγγραφείς και θρησκευτικούς ηγέτες.

Χαλάρωση και Απόλαυση

Τέλος, περπάτησε το απόγευμα κατά μήκος του ποταμού, χάσου στα γραφικά σοκάκια, ανακάλυψε μικρές τρατορίες και δοκίμασε την τοσκάνικη κουζίνα! Η σούπα Ribollita, πίτσα από φασόλια και εκπληκτικά ριζότο!

Διακοπές στην Τοσκάνη και κανένας δε σε φτάνει!! Και όπως λένε οι Ιταλοί, δεν είναι ανάγκη να πεθάνεις για να δεις τον Παράδεισο, αρκεί να έχεις δει την Τοσκάνη.

Taza Spider

Αεροπορικά Εισιτήρια & Ξενοδοχεία

Ψάχνουμε σε χιλιάδες προορισμούς για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για να σου προσφέρουμε τις φθινοτερες τιμές

Φύγαμε για Διακοπές στη Νάπολη! Ταμπεραμέντο, αυθεντικότητα, ζωντάνια και εξωστρέφεια!